Avea, Eset virüs programı hediye ediyor

Avea, Jet ve Taraftar Mobil modem sahiplerine antivirüs, antispyware, personal firewall ve antispam ile birlikte zararlı yazılımlara karşı koruma sunuyor.

Abone ol

İSTANBUL - Avea, Jet Mobil Modem ve Taraftar Mobil Modem abonelerine 6 ay boyunca bilgisayarlarından kullanabilecekleri Eset Smart Security Bilgisayar Güvenlik Çözümü hediye ediyor.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Jet Mobil Modem ve Taraftar Mobil Modem abonelerinin 6 ay boyunca kullanabilecekleri program, antivirüs, antispyware, personal firewall ve antispam ile birlikte zararlı yazılımlara karşı koruma sunuyor.

30 Haziran 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya dahilinde aboneler, 12 ay boyunca Jet Mobil Modem veya Taraftar Mobil Modem'in 1 GB'lık ve 4 GB'lık internet paketlerine ilk 3 ay ayda 19 lira ödeyerek sahip olabiliyor.

Aboneler 12 ay boyunca 2 GB ve 6 GB'lık internet paketlerine abone olarak da kampanyaya katılabilirken, 3G destekli Jet Modem'e abone olanlara 12 ay boyunca ayda 10 saat TTNET WiFi hediye ediliyor.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti AK Parti'den 'köpek yasası' eleştirilerine tepki Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı