Avea 'sosyal paylaşımı' tek platformda sunuyor

"biDünyaPaylaş" servisi, 14 Nisan'a kadar ücretsiz olarak kullanabilecek.

Abone ol

İSTANBUL - Avea, "biDünyaPaylaş" servisi ile abonelerine Facebook, Twitter, Picasa ve biAlem gibi sosyal paylaşım ağlarına tek bir platform üzerinden ulaşma fırsatı sunduğunu duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Avea abonelerinin "biDünyaPaylaş" servisi ile cep telefonlarının SMS ve MMS özelliklerini kullanarak Facebook'ta fotoğraflarını paylaşıp, Twitter'da statülerini kolaylıkla güncelleyebildikleri bildirildi.

"biDünyaPaylaş" servisi için cep telefonlarına ayrıca bir uygulama yüklenmesinin gerekmediği vurgulanan açıklamada, kişisel depolama alanı, mesajlaşma imkanı, fotoğraf ve video gibi içerik paylaşımı servisi sunan "biDünyaPaylaş" servisinin, aynı zamanda abonelerin gönderdikleri içerikleri de otomatik olarak yedeklediği belirtildi.

Açıklamada ayrıca Avea abonelerinin "www.bidunyapaylas.com" adresinden ulaşabilecekleri "biDünyaPaylaş" servisini, 14 Nisan'a kadar ücretsiz olarak kullanabilecekleri kaydedildi.

ABD'de Ethereum ETF'ler işlem görmeye başladı Bir rakı grubuna daha zam geldi ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu