Avcılar'daki 5 araçlık zincirleme kazada 8 kişi yaralandı

Avcılar'da, 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 2'si çocuk, 8 kişi hastaneye kaldırıldı. Yabancı plakalı bir otobüsün kamyona çarpmasıyla başlayan kazanın meydana geldiği noktaya çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. TEM Otoyolu Ankara istikametinde kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

AA | Abone ol

TEM Otoyolu'ndan Ankara istikametinde seyreden Ukrayna plakalı otobüs, önünde giden 34 DP 7798 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle açılıp yerinden çıkan kamyonun kasa kapağı otobüsün camlarını kırdı. Savrulan kapak 2 otomobile daha çarptı.

Arkadan gelen başka bir aracın daha karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si çocuk, toplam 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasının ardından yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

"Kamyon kasası otobüsü biçti"

Kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü Mustafa Yanaral, basın mensuplarına, kazanın başlangıcında otobüsün sağa girerek kamyona vurduğunu anlattı. Yanaral, kamyonun kendi araçlarına da çarptığını anlatarak "Otobüsün sol tarafındakilerin hepsi yaralı. Kamyona vurunca kasası sol tarafı biçti. Toplamda 5 araç kazaya karıştı. Öndeydik, kamyon vurunca biz de öndekine vurduk" diye konuştu.

TRT 1 frekans ayarı, şifre kaldırma, 'sinyal yok' hatası çözme... Meteor mu düştü? Türkiye Uzay Ajansı'ndan açıklama geldi Bir rakı grubuna daha zam geldi Hastaneye kaldırılan Haluk Levent'in sağlık durumunda son durum AFAD duyurdu: Muğla'da deprem