Ankara'da ulaşıma kar engeli

Gece boyunca etkili olan kar Ankara'da ulaşımda aksamalar yarattı.

Abone ol

 ANKARA - Ankara'da gece boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde artan trafikle birlikte, Keçiören, Dikmen, Çankaya, Oran, Batıkent, Yenimahalle ve Etimesgut ile kentin yüksek kesimlerinde sürücüler zor anlar yaşıyor.

Ana arterlerde ve yoğunluğun yaşandığı bazı caddelerde vatandaşlar ulaşımda güçlük çekiyor.

Çok sayıda maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği Konya ve Eskişehir yolunda oluşan kuyruklar nedeniyle sürücüler uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, başta kentin yüksek kesimleri olmak üzere ana arterlerde karla mücadele çalışmalarının 52 kar kürüme ve tuz atan araç (unimog), 19 önü bıçaklı ve tuz atan kamyon, 27 greyder, 35 kepçe, 21 loder, 19 dozer ve 1103 kişilik personelle aralıksız sürdüğünü belirtti.

Aralıklarla etkisini artıran kar yağışına karşı vatandaşları uyaran yetkililer, sürücülerden mevsim şartlarına uygun lastiklerle yola çıkmalarını istedi.

EURO 2024 Çeyrek Final TRT 1 frekans ayarı nasıl yapılır? Fransa yarı finalde İspanya'nın rakibi İstanbul'da göktaşı mı düştü? EURO 2024'te ilk yarı finalist İspanya! Biraya zam geldi: İşte güncel fiyatlar...