Anel Elektrik'te talep toplama başlıyor

9-10-11 Haziran 2010 tarihlerinde 5-6 TL fiyat aralığında talep toplanacak.

Abone ol

İSTANBUL - Halka arz için nisan ayında düğmeye basan Anel Elektrik'in, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler AŞ liderliğinde gerçekleşecek halka arzında 9-10-11 Haziran 2010 tarihlerinde 5-6 TL fiyat aralığında talep toplanacak. Anel Elektrik'in halka arzının yüzde 50'si yurt içi yatırımcılara, yüzde 50'si yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

Yapılan açıklamaya göre Anel Elektrik halka arz gelirinin tamamı şirketin kasasına girecek ve yeni projelerin finansmanında kullanılacak. Şirketin halka arz öncesi 30.6 milyon TL olan sermayesi 16 milyon TL artırım ile 46.6 milyon TL'ye ulaşacak. 5-6 TL fiyat aralığında halka arz edilecek Anel Elektrik'in kasasına halka arzla 80-96 Mn TL aralığında kaynak girecek. Ayrıca ek satış hakkı ile 2.4 milyon adet hissenin halka arzı planlanıyor. Ek satış dahil edildiğinde halka arz büyüklüğü 92.0-110.4 milyon TL arasında olacak.

Anel Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çelikel yaptığı açıklamada ise, "Halka arzdan elde edilecek gelir teklif verilen ve sonuçlanma aşamasındaki yüksek potansiyeli bulunan projelerin finansmanında kullanılacak. Bunun dışında Türkiye'de güneş enerjisi teşvikinin yasalaşmasıyla yatırım hedeflerimiz bulunuyor. Şeffaf, sürdürülebilir ve kalıcı olmak için halka açılıyoruz" dedi.

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu Zamlı emekli maaşı ve farkları bu ay yatar mı? İşte ödeme günleri... Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin ilk 4 maddesi kabul edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Hamed Al Sani ile görüştü Sinan Ateş davasında dördüncü gün: Saniye Ateş fenalaştı