Aliağa gümrüğünde rüşvet operasyonu: 77 kişi gözaltına alındı

İzmir'in Aliağa ilçesinde görevli bazı kişilerin rüşvet aldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada polis baskınları yapıldı. Aliağa Gümrük Müdürlüğü binası ve bazı müşavirlikler arandı. Polis 77 kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol

İzmir'de Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında haklarında "rüşvet" ve "görevi kötüye kullanma" suçlamalarıyla haklarında gözaltı kararı verilen 16'sı kamu görevlisi 78 şüphelinin yakalanması için Ticaret Bakanlığı ekiplerinin desteğiyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon başlatıldı.

Şüphelilerin adresleri ile Aliağa Gümrük Müdürlüğü binası ve kent genelindeki bazı gümrük müşavirliği firmalarında arama yapıldı. Aramalarda, bazı dijital materyale el konuldu. Operasyonda şüphelilerden 77'si gözaltına alındı, 1 şüphelinin de yurt dışında olduğu belirlendi.

Sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi TBMM'de Kassam Tugayları: İsrail askerlerini hedef aldık Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Uğur Taşdemir hayatını kaybetti MSB açıkladı: Sınır ötesinde 16 terörist etkisiz hale getirildi İmamoğlu'ndan SGK borcu için dikkat çeken hamle