”Akbank 3'üncü kez en iyi özel banka”

Euromoney, Türkiye'deki tüm bankalar arasında Akban'ı en özel banka seçti

Abone ol

İSTANBUL - Euromoney, Akbank Private Banking'i üçüncü kez ''Türkiye'nin en iyi özel bankası'' seçti. Akbank yönetimi, Türkiye'nin private banking (özel bankacılık) alanında ankete bankalarının beş yıldır dahil edildiğini belirterek, "yönetilen varlık, karlılık, şube sayısı, müşterisinin yatımları için sunduğu geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi"yle bu ödülü aldıklarını söyledi.

Türkiye'de bulunan tüm bankalar arasında "en iyi private banking" seçilen Akbank Private Banking, ödülünü 18 Şubat'ta Londra'da yapılacak törenle alacak.

Akbank Private Banking'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder, 2001 Mart ayından bu yana tamamen kişiye özel alternatifler bekleyen yatırımcılar için geliştirilmiş hizmetler sunduklarını söyledi.

Özel bankacılık şubeleri açan ilk bankanın Akbank olduğunu da vurgulayan Önder, "Akbank Private Banking bölümü olarak, şahıs ve kurumsal müşterilerimizin toplam 10 milyar doların üstündeki portföyünü yönetmekteyiz. Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan rahat ve modern toplam dokuz şubemiz bulunuyor. Özel müşteri yöneticisi başına maksimum 70 müşteri düşüyor" dedi.

TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti İYİ Parti Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti Bakan Şimşek'ten Bahçeli'nin sözlerine ilişkin açıklama