AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına ilişkin, "Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünüdür." ifadesini kullandı.

Haber Merkezi | Abone ol

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünüdür. Tam bir 'Nazi' olan Dışişleri Bakanı Katz ve katliam şebekesinin diğer üyeleri eninde sonunda hukuk önünde hesap verecektir. Cumhurbaşkanımız Gazze'de şehit olanları, insanlık cephesi ve insani değerler adına selamlamıştır. Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir. Bundan rahatsızlık duyanlar ise soykırım, katliam ve barbarlığın temsilcileridir."

Milyarderler toprak yatırımlarını artırıyor “2033’te 15 trilyon dolardan pay almak için plan yapılmalı” Ayçiçek yağında zam durmuyor “Doğurganlık hızı azalıyor ‘göçmene ihtiyaç var mı’ deme lüksümüz olamaz” Mobilyada kârlılık düşüyor ihracatçılar destek bekliyor