AK Parti hafta sonu kampa giriyor

AK Parti'nin 14-17 Ekim tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirileceği toplantının ana gündem maddesinin yeni Anayasa çalışmaları olması bekleniyor.

Abone ol

ANKARA - Adalet ve Kalkınma Partisi, 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 14-17 Ekim tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek.

AK Parti'nin, kuruluşundan bu yana geleneksel olarak düzenlediği ve parti kurucuları, MKYK üyeleri, MYK üyeleri ile Bakanlar Kurulu üyelerinin katılacağı toplantıya Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı, 14 Ekim Cuma günü katılımcıların Asya Termal Otele giriş yapmasıyla başlayacak. 15 Ekim Cumartesi günü Başbakan Erdoğan'ın yapacağı konuşma ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısının resmi açılışı yapılacak. Kamp, 17 Ekim Pazartesi günü öğleden sonra Başbakan Erdoğan'ın yapacağı değerlendirme konuşması ile sona erecek.

AK Parti 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ana gündem maddesini yeni Anayasa çalışmalarının oluşturması beklenirken, terörle mücadele ve dış politika gibi konularında toplantıda ele alınması bekleniyor. Bu kapsamda; Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti'nin yeni Anayasa konusunda siyasi partilerle yaptığı görüşmelere başkanlık eden Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik gibi isimlerin milletvekillerine bilgi vermeleri bekleniyor.

Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı