AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir trafik kazası geçirdi (Mehmet Aydemir'in sağlık durumu)

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Eskişehir'de geçirdiği trafik kazasının ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

AA | Abone ol

Alınan bilgiye göre, sürücülerinin kimlikleri henüz öğrenilemeyen panelvan minibüs ile plakalı otomobil, Ankara-Eskişehir kara yolunun 16. kilometresinde çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ankara'dan Balıkesir'e dönerken geçirdiği kazada çarpmanın etkisiyle omzundan darbe alan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, kontrol amaçlı Eskişehir Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Aydemir'i hastanede ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, kazadan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Başkanımız ivedi şekilde Eskişehir Şehir Hastanemizde tedavi altına alındı ve bizler de kendisini ziyaret ettik. Çok şükür durumu iyi. Çok büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden muhafaza eylesin." ifadesini kullandı.

AFAD duyurdu: Malatya ve Tunceli'de deprem Marmara Denizi'nde kızıl yosun alarmı! AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir trafik kazası geçirdi Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Hava Ulaşım Anlaşması imzalandı ABD'den vatandaşlarına "Lübnan'a seyahat etmemeleri" uyarısı