Adios'tan "kısa tatilcilere" fırsat

Haftasonları kısa tatil yapmak isteyenler Adios kartla Bodrum, İzmir, Antalya ve Dalaman'a gidiş-dönüş 249 worlpuana uçacak

Abone ol

İSTANBUL Yapı Kredi'nin bedavaya seyahat ettiren kartı adios'un, 1 Haziran-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında kullanıcılarını haftasonu Bodrum, İzmir, Antalya ve Dalaman arasından diledikleri üç destinasyona gidiş dönüş toplam 249 liralık Worldpuan ile uçuracağı duyuruldu.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, Yapı Kredi'nin seyahat kartı adios'un, 1 Haziran-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında yaz döneminde hafta sonlarını kısa tatil fırsatına dönüştürmek isteyenler için yeni bir kampanyaya imza attığı belirtildi.

Kampanya kapsamında adios kullanıcılarının 8 Nisan-31 Mayıs 2010 tarihleri arasında Bodrum, İzmir, Antalya ve Dalaman'dan seçtikleri üç destinasyona havayolu şirketi ne olursa olsun tüm vergiler dâhil 249 lira değerinde Worldpuan ile alacakları gidiş dönüş uçak biletlerini 1 Haziran-31 Ağustos 2010 tarihleri arasında kullanabilecekleri kaydedildi.

Yeterli Worldpuan'ı olmayanların Avanspuan kullanarak yararlanılabildiği kampanya dâhilinde uçak bileti almak için 444 0 444'ten 1 ve 6' yı tuşlayarak Yapı Kredi Seyahat Hattı'nı aramanın yeterli olduğu bildirildi.

ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu