8 yaşında katledilen Narin Güran'ı rating için alet ettiler!

Bir televizyon kanalında magazin programı sunan Hande Sarıoğlu, Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe dörtlüsü, tüm Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetini programda işledi. Program sırasında yaptıkları bir hareket ise büyük tepki topladı. Adına 'Narin için çığlık hareketi' dedikleri garip hareket, rating uğruna neler yapılabileceğini maalesef bir kez daha gözler önüne serdi.

Abone ol

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolduktan sonra tüm Türkiye'nin sağlıkla ortaya çıkması için dua ettiği Narin Güran'dan kötü haber geldi. 8 yaşındaki Narin'in ailesi tarafından katledidiği ortaya çıktı ve minik bedeni, köyüne çok yakın bir dereye atılmış çuvalın içinde bulundu.

Ülkenin tamamını etkileyen bu dehşet verici olay, bazı magazin figürlerine malzema olunca ortaya trajikomik görüntüler çıktı. Magazin programında sunucu olarak yer alan Hande Sarıoğlu, Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe, Narin olayından bahsettikten sonra çığlık atarak, 'Narin için çığlık hareketi' başlattıklarını açıkladı. 

Söz konusu samimiyetsiz ve sadece rating uğruna yapılmış hareket, başta programı izlerken bu tuhaf harekete tanık olanlardan, sonra da sosyal medyada olaydan haberdar olanlardan büyük tepki gördü. Özellikle çocuk sahibi olan sunucuların bu samimiyetsiz ve rating amaçlı harekete verdiği destek, görenleri oldukça kızdırdı.

Pegasus'tan yurt dışı bilet kampanyası! 9 Euro'dan başlıyor İlber Ortaylı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı Bakan Göktaş'tan Narin Güran cinayeti açıklaması Apple 13 milyar Euro'luk vergi davasını kaybetti Narin Güran soruşturmasında 24 kişinin gözaltı süresi uzatıldı