6 yeni film gösterime giriyor - Fragmanları izleyebilirsiniz

6 yeni filmin gösterime girdiği haftada, "Mar" haftanın tek yerli yapımı. 2 animasyon ile 2 de korku filmi vizyonda yerini alırken, İstanbul Film Festivali'nin açılış filmi "The Deep Blue Sea" kaçıranlar için gösterime giriyor.

Abone ol

İSTANBUL - Bu hafta biri Türk filmi, ikisi animasyon ikisi ise korku filmi olmak üzere 6 yeni film vizyona giriyor. Yeni filmlerle birlikte, İstanbul Film Festivali'nin açılış filmi olan "The Deep Blue Sea" de kaçıranlar için gösterime girecek. Hancock, The Kingdom gibi filmlerle tanınan yönetmen Peter Berg'in filmi Battleship, 200 milyon dolarlık bütçesi ile öne çıkıyor. "Amiral Battı" oyunundan yola çıkarak hazırlanan filmin başrolünde usta aktör Liam Neelson var.

Bol ödüllü Türk filmi "Mar" haftanın bir diğer öne çıkan filmi. Caner Erzincan'nın yönettiği film Anadolu’nun ücra bir köyünde yaşayan bu üç erkeğin yalnızlık öyküsünü anlatıyor. Bu hafta çocukları sevindirecek iki animasyon, Korsanlar ve Sevimli Kahraman gösterime giriyor. İki yeni korku filmi, Mezarına Tüküreceğim ve Öbür Dünyadan ise gerilimi sevenler için tercih edilebilecek filmler arasında.


Mar

Mar; "Anadolu’nun ücra bir köyünde yaşayan bu üç erkeğin; (Çocuk- Ergen- Yaşlı) resmini çekmeye çalışıyor. Üçü de yalnızdır ve bu ıssızlığı kapatacak bir sıcaklık arayışı içindedir. Üçü de bu eksikliği tamamlamak için çırpınıp durur. Ama buralarda hırçın olan yalnız doğa değildir. Küçük bir yerde, küçük düşler görmeye çalışan bu insanlar için hayat her an hırçınlaşabilir."

 Battleship

Tatbikat yapan Amerikan Deniz Filosu'nun, deniz altında bulduğu bir su altı uzay gemisi harekete geçince filo ve uzaylı geöisinin olduğu bölgeyi kapsayan bir güç alanı ortaya çıkıyor  taraflar birbilerine ateş etmeye başlıyorlar. Radarların tespit edemediği uzaylılar ile filo arasında ölümüne bir mücadele başlıyor. Ünlü şarkıcı Rihanna'nın da rol aldığı film aksiyon severler için izlemeye değer nitelikte.


Mezarına Tüküreceğim

2010'da tamamlanan ve 2011 Ocak'ında gösterime giren korku filmi, ülkemize 1 yıl gecikmeli olarak geliyor. 1978'de gösterime girmiş filmin tekrar beyaz perdeye aktarıldığı öyküde bir intikam hikayesi anlatılıyor. "Gore" tabir edilen film, +18 yaş uyarısı ile vizyona giriyor. 


Öbür Dünyadan

1921 İngiltere'sinde geçen gerilim filmi "Öbür Dünyadan", bir okulda görülen hayaletlerin kaynağını bulmaya çalışan bir kadının korku dolu hikayesini anlatıyor. Vicky Kristina Barcelona filmi ile kariyerinde önemli bir adım atan Rebecca Hall'un başrolünde olduğu film gerilim severler için tercih edilebilir nitelikte.



Korsanlar

Azılı düşmanı kara korsanlara karşı savaşan "iyi" korsanların hikayesinin anlatıldığı animasyon filmi "Korsanlar" çocukları ile sinemaya gitmek isteyen yetişkinleri de eğlendirecek nitelikte. 60 milyon dolar bütçeli animasyon ABD'deki açılışında yakaladığı yüksek gişe ile öne çıkıyor.


Sevimli Kahraman

Bu hafta çocuklar için vizyona giren diğer film ise " Sevimli Kahramanlar". Güney Kore yapımı çizgi filmin senaryosu Scott Clevenger'a ait.


 

Muğla'da bir evde çıkan yangın ormana sıçradı TFF duyurdu: Yeni MHK başkanı belli oldu Prof. Dr. Hasan Sözbilir yeni fay hattı tespit edildiğini açıkladı İnşaat sektörü 'çözümü' yabancı işçide buldu Coca-Cola beklentilerin üzerinde ciro elde etti