5 ayda yüzde 63 büyüdü

Elektro World, 2011 yılının ilk 5 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre, yüzde 63 büyüdü.

Abone ol

İSTANBUL  - Electro World yılın ilk 5 ayında yüzde 63 büyüdü.

GFK Panelmarket verilerine göre, 2010 ve 2011 Mayıs ayları karşılaştırıldığında tüm elektronik pazarı yüzde 20, elektronik perakendecileri kanalı ise yüzde 35 büyüdü.

Electro World'ün açıklamasında, aynı dönemler göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede, Electro World'ün yüzde 106 büyüme gerçekleştirerek, tüm pazarın 5 ve kendi kanalının da 3 katı büyüme oranına ulaştığı belirtildi.

Araştırmanın Ocak-Mayıs 2010 ve 2011 dönemlerine bakıldığında da tüm elektronik pazarının yüzde 23 ve yine Electro World'ün içerisinde bulunduğu elektronik perakendecileri kanalının yüzde 34 büyüdüğü, yine aynı dönemler göz önüne alındığında Electro World'ün büyüme oranının yüzde 63 olarak gerçekleştiği kaydedildi.

Electro World'ün son bir yılda tüm elektronik pazarının 3 katı ve kendi kanalının ortalama büyümesinin ise 2 katı bir büyüme performansına imza attığı bildirildi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Electro World Türkiye operasyonlarının, bu performanslara hali hazırda 10 ilde 21 mağaza ile ulaştığını, 2012'nin Mayıs ayına kadar 25 ilde 40 mağazaya çıkarak sağlıklı, sürekli ve sürdürülebilir bir büyümeyi kalıcı kılacaklarını belirtti.

Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! ABD'de 'nadir ve ölümcül' virüs alarmı AJet'ten ucuz uçak bileti satışı Oyuncu Cihat Tamer'in acı günü Dolar/TL'den günün ilk rakamları