3 Galatasaraylı serbest

Kopenhag maçında çıkan olaylarda tutuklanan 2 taraftar beraat etti, 1 taraftar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Abone ol

KOPENHAG - FC Kopenhag-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçında çıkan olayda gözaltına alınıp tutuklanan 3 Galatasaray taraftarı, bugün çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. 

Parken Stadı'nda 5 Kasım'da oynanan maçı izlemek üzere Almanya ve Hollanda'dan Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a gelen ve Parken Stadı'nda "güvenlik görevlilerine saldırmak ve tehdit etmek" suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 3 taraftar, Kopenhag Şehir Mahkemesi'ne çıkarıldı. 

Ayrı ayrı yapılan duruşmalar sonucunda mahkeme, güvenlik görevlisini meşale ile tehdit etmek suçundan yargılanan Mehmet Karahan'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Karahan'ın duruşması 3 Aralık'a ertelendi. 

Güvenlik görevlisine saldırmaktan yargılanan diğer tutuklular Cihan Bali ve Ali Büyükdoğan'ın ise delil yetersizliğinden beraatlerine karar verildi. 

Fener, deplasmanda 1 puanla yetindi SPK 2 şirketin sermaye artırımını onayladı Beşiktaş Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu Konut piyasasında ‘paylı’ dönem Başladı Galatasaray RFS ile 2-2 berabere kaldı