20 TL'lik banknotun üzerinde yazan 'aşk' notu: Esnaf şaştı kaldı

Hatay'da bir genç kız, sevdiğine kavuşmak için verdiği sadakanın üzerine not düştü. Genç kızın "Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin" şeklinde üzerine dileğini yazdığı para esnafın eline geçti. Durum karşısında şaşkınlık yaşayan Antakyalı Ali Ballı, "İnşallah hanımefendinin duası kabul olur" dedi.

Abone ol

Hatay Antakya'da köftecide çalışan Ali Ballı, müşteriden aldığı 20 TL'lik banknotun üzerinde bir şeyler yazdığını fark etti. İHA'nın haberine göre; banknotun üzerinde 28 Şubat 2024 tarihiyle başlayan bir not bulunuyor.

Ballı, paranın üzerinde, "Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık" ifadelerinin yer aldığını ifade etti.

20 TL'nin üzerindeki ilginç yazıyı kasiyerin fark ettiğini anlatan Ali Ballı, "Herhangi bir şey olmadı. Sıradan bir müşteriye gitmiştim. Ücretini ödedi. Parayı kasaya teslim ederken böyle ilginç bir yazı buldum. İnşallah hanımefendinin duası kabul olur, bir ömür boyu mutlu olurlar" dedi.

Ali Ballı "İnşallah sadakası kabul olur. Sevdiğine kavuşur. Alper de duysun bu kızı artık. Kaçırmasın. Bu zamanda böylesini bulamazsın" şeklinde konuştu.

AKOM'dan İstanbullulara aşırı sıcak uyarısı: Bu saatlere dikkat Tuğrul Türkeş'ten dikkat çeken Osman Kavala çıkışı TÜİK açıkladı: Tarım ÜFE bir yılın en düşüğünde 20 TL'lik banknotun üzerinde yazan 'aşk' notu: Esnaf şaştı kaldı "Acil önlem alınmazsa ihracatta rekor düşüş gelir"