11 yaralı taburcu edilecek

Hastaneye getirilen 24 yaralıya tüm müdahale ve tedavinin yapıldığını ifade eden Doğan, bunlardan 11'inin taburcu edilmesine karar verildiğini söyledi.

Abone ol

ANKARA- İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilerden "Mavi Marmara"ya saldırısı sonucunda yaralanan ve Türkiye'ye getirilerek tedavi altında alınanlardan 11'i taburcu edilecek.

Sağlık Bakanlığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, hastane bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 1'i İrlanda, 10'u Türk vatandaşı olan 11 yaralının genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Hastaneye getirilen 24 yaralıya tüm müdahale ve tedavinin yapıldığını ifade eden Doğan, bunlardan 11'inin taburcu edilmesine karar verildiğini söyledi.

Doğan, ulaşım şartlarının sağlanması halinde, aktivistlerin aralıklı olarak taburcu edileceklerini kaydetti.

Yeşildal ambulansla İzmit'e gönderildi

İsrail'in Gazze'ye insani yardım götüren gemilerden Mavi Marmara'ya saldırısında yaralananlardan İsmail Yeşildal taburcu edildi.

Sağlık Bakanlığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında alınan yaralılardan Yeşildal, hava muhalefeti nedeniyle tarifeli uçakla memleketine gönderilemedi. Başhekimlik kapısından bir sedyeyle çıkarılan Yeşildal, Sağlık Bakanlığına ait ambulansa bindirilerek kara yolu ile memleketi İzmit'e yola çıkarıldı.

Bu sırada, hastane önünde bekleyen bir kadın, yaralının çıkışı sırasında tekbir getirdi. Etraftaki vatandaşların da kadına eşlik ettiği görüldü.

Galatasaray Devler Ligi'ne veda etti İkinci el araç satışı sil baştan yenilendi Çelik: Turizm bölgelerindeki doluluk endişe verici Avrupa'nın talebi demir-çelikte Türkiye'ye ihracat rekoru getirdi DiafonBox ile 250 bin evi akıllandıracak