'Vodafone Özgür Festivali', Mayıs'ta

Vodafone Türkiye, mayıs boyunca, 17 farklı ilde, 23 üniversitede 1,7 milyon üniversite öğrencisiyle bir araya gelmecek

Abone ol

İSTANBUL - Türkiye'de 23 üniversitede yapılacak "Vodafone Özgür Festivali", Mayıs ayında başlayacak.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye'nin, festivalde, Mayıs ayı boyunca, 17 farklı ilde, 23 üniversitede 1,7 milyon üniversite öğrencisiyle bir araya gelmeyi hedeflediği kaydedildi.

Festivalde, gece ve gündüz devam edecek etkinliklerin yanı sıra, alternatif müziğin gruplarından Athena'nın öğrencileri coşturacağı ve yeni albümü "Pis"in tanıtımını yapacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Okulun en eğlenceli günleri olan ve vizelerle finaller arasında gerçekleştirilen Mayıs festivalleri, üniversiteler için baharın habercisi niteliğini taşıyor. Vodafone Türkiye, gençlerin finaller öncesi streslerini ileri teknoloji ve üst düzey eğlenceyle atmaları için, festivallerde, farklı aktivitelerle farklı deneyimler yaşatacak. Festival kapsamında gün boyunca üniversite gruplarının ünlü rock grupları ile birlikte çalmalarına olanak sağlayacak, yeteneklerini tüm kampüse gösterebilecekleri, Vodafone ürün ve servislerini eğlenceli bir şekilde yansıtan oyunlar ve yarışmalar düzenlenecek."

İYİ Parti Milletvekili Ersagun Yücel partisinden istifa etti Dolar/TL'den günün ilk rakamları Dev teknoloji şirketleri dünyayla yarışıyor Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Çanakkale'deki deprem sonrası kritik uyarı Erdoğan-Esad görüşmesi Moskova'da mı olacak? Açıklama geldi