'Esnafa SMS kredi', Akbank'a ödül getirdi

Banka, 'KOBİ bankacılığı hizmetlerinde mükemmellik' kategorisinde 'Esnafa SMS Kredi' uygulaması ile ödüle layık görüldü.

Abone ol

İSTANBUL - Akbank, Financial World Innovation Awards'ta "KOBİ bankacılığı hizmetlerinde mükemmellik" kategorisinde "Esnafa SMS Kredi" uygulaması ile ödüle layık görüldü.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, İngiltere'nin saygın kurumlarından "ifs School of Finance" tarafından her yıl düzenlenen Financial World Innovation Awards değerlendirmesi sonuçlandı.

Finans sektörüne yön veren en iyi uygulamaları değerlendiren Financial World Innovation Awards ödül töreninde Akbank "Esnafa SMS Kredi" uygulaması ile "KOBİ bankacılığı hizmetlerinde mükemmellik" kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Akbank, ayrıca 8 dalda da finale kalarak, en fazla ödüle aday gösterilen kurumlardan biri oldu. Akbank, "sürdürülebilirlik faaliyetlerinde inovasyon" kategorisinde sosyal sorumluluk projeleri, "müşteri hizmetlerinde mükemmellik" kategorisinde Büyük Kırmızı Hat Projesi, "pazarlama ve iletişim faaliyetlerinde inovasyon" kategorisinde sosyal medya uygulamaları, "ürün tasarımında inovasyon-finansal hizmetler" kategorisinde şubeden ödeme sistemi, "en yenilikçi teknoloji uygulamaları" kategorisinde Para Gönder, "en iyi ödeme sistemleri" kategorisinde Cepten Öde ve "müşteri ilişkilerinde mükemmellik" kategorisinde www.kobilersizinicin.com internet sitesi ve Kur Yönet uygulaması ile finale kaldı.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Akbank'ın teknolojik gelişmeleri bankacılık ürün ve hizmetlerine hızla adapte ederek sektöre yön verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tüketici ve müşteri dinamiklerinde belirleyici faktör olan mobilite bankacılık hizmetlerini de etkiliyor. Akbank olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine hızlı, pratik çözümler sağlayan mobil bankacılık uygulamalarına öncülük ediyoruz. Financial World Innovation Awards'da Akbank 'Esnafa SMS Kredi' uygulamamız ile kazandığımız ödül bu yöndeki çalışmalarımızın yansımasını oluşturuyor. Sektördeki birçok alanda olduğu gibi mobil bankacılık alanında da öncü uygulamalara imza atmaya ve müşterilerimizin bankacılık işlemlerini özgürleştirmeye devam edeceğiz."

 Kayısıdaki yüksek rekolte fiyatı geri çekiyor Prof. Dr. Ersoy'dan deprem sonrası dikkat çeken mesaj Bankalar z kuşağına TikTok’tan ulaşıyor Süper Lig'de yabancı kuralı değişti AFAD duyurdu! Çanakkale'de 4,9 büyüklüğünde deprem!