Son dönemin en popüler mobil oyunları neler?

Genshin Impact

¨İyi gözüken¨ oyun demişken… Genshin Impact’in en büyük kozu kuşkusuz ki anime kalitesindeki görselliği ve bu grafik kalitesi, oyunu hangi platformda oynarsanız oynayın değişmiyor. Bu da JRPG türündeki bu oyunun mobil platformlarda da son derece keyifle oynanabilmesine olanak tanıyor. Bolca farklı karakter, rengarenk mekanlar ve kolay oynanışıyla Genshin Impact’i özellikle anime türüne aşina olan oyuncular mutlaka denemeli.

Apex Legends Mobile

EA’in “battle royale” oyunlarına giriş hamlesi olan Apex Legends, PC oyuncularından tam not aldıktan sonra mobil kategorisine de adım attı ve mobil cihazlarda da gayet başarılı bir grafik çizdiğini söyleyebiliriz. Kocaman bir haritada diğer oyunculara karşı mücadele edip hayatta kalmaya çalıştığınız, teknolojik bir kurguya sahip olan oyun, PUBG, Fortnite ve benzerlerini sevenler için biçilmiş kaftan.

53 ilde 747 muhtelif arsa satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor