Garfield Tarçın tarihi hanın gözbebeği oldu! Şehir dışından ziyarete geliyorlar

Tarçın İzmir'in tarihi Kızlararağası Hanı'nın demirbaşı oldu. 17 yıldır Kemeraltı Çarşısı'ndaki hanı mesken tutan Tarçın Jim Davis tarafından yaratılan Garfield'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Tek gözü, obez yapısı ve rengiyle diğerlerinden ayırt edilen kedi, sabahları kahvaltı hazırlıkları yapan esnafın gözbebeği oldu. Her sabah iş yerlerinin açılmasını sabırsızlıkla bekleyen 'Tarçın' adlı kedi, karnını doyurduktan sonra iki katlı handa gezintiye çıkıyor, sessiz sedasız tüm iş yerlerine girip çıkıyor. Gününün tamamını handa geçiren Tarçın'ı esnaf da sevip özenle besliyor.

İzmir'de, 17 yıl önce henüz yavruyken Kızlarağası Hanı'nı mesken tutan sokak kedisi Tarçın, yaşamını esnaf ve müşterilerle iç içe sürdürüyor.

En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar