'Bay sinema' Türker İnanoğlu'na veda

Cem Yılmaz, Türker İnanoğlu ile ilk olarak 1990'lı yılların ortalarında tanıştığını, 2003'ten itibaren binden fazla kez sahneye çıktığını ve İnanoğlu'nun izlemeye geldiği her şovda kulise gelerek "Sizlerin arasında en çok seni seviyorum." dediğini aktardı.

İnanoğlu'nun bu sözüne inandığını dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:


"Ben de en çok beni seviyor zannediyordum. Sonra diğer meslektaşlarımdan, büyüklerimden duyduğuma göre birçok kişiyi seviyormuş. Birçok kişi de onu derinden seviyormuş. Kuliste kendisinin kariyerinde, pozisyonunda olan hiç kimseden beklenmeyecek şekilde sahneye çıkacak sanatçının yanına gelerek 'Bir ihtiyacınız var mı?' diye şahsen sorması çok çarpıcıydı. Bana da her sahneye çıkmadan evvel 'Bir ihtiyacın var mı?' derdi. Şimdi sorulsa bu soru, 'Evet bir ihtiyacımız var, keşke bir Türker İnanoğlu daha olabilseydi.' derdim. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum."

İstanbullular tarlaya indi İstanbul'daki konut fiyatları ve kiralarla ilgili çarpıcı araştırma! İstanbul'da su sorunu var mı? İSKİ son durumu açıkladı Yazın en çok tercih edilen plaj ve seyahat rotaları belli oldu