Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku!

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın dolandırıcıların hedefi olduğu ortaya çıktı. Son dönemin popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan’ın geçen kasımda WhatsApp hesabı ele geçirildi. Dolandırıcılar usta oyuncunun yakın arkadaşı olan yayıncı Cüneyt Dalgakıran’la iletişime geçti ve toplam 80 bin lira talep etti. İbrahim D. isimli şüpheli kişinin hesabına para gönderen Dalgakıran durumdan şüphelenince usta oyuncuyu aradı. Dolandırıldığını anlayan Dalgakıran savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İskender rolüyle hafızlara kazınan, son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakteriyle izleyici karşısına çıkan usta tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan da dolandırıcıların hedefi olan isimler arasına girdi.

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi