Otomotivde yaz kampanyaları

Renault'dan 'Hem sıfır faizle al hem de 2016'da öde' imkanı 

Renault, haziran ayında Fluence ve Kadjar modelleri hariç tüm binek otomobillerde müşterilerine, 15 bin TL 15 ay vadeli sıfır faizli kredi ve ilk taksiti 2016 yılında ödeme imkanını bir arada sunuyor. 

Bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde ise maksimum 48 bin TL ve 48 ay olmak üzere, yüzde 1,03 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında kullanılan kredilerin ilk taksit ödemesi, 2016 yılının ocak ayında yapılıyor.  

Renault'da, haziran ayında, kampanya dahilindeki Renault binek otomobil ya da herhangi bir hafif ticari araç modelini satın almak isteyenleri, sıfır faiz fırsatları bekliyor. Kampanya kapsamında sıfır faizle kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ve vade seçeneği 18 bin TL ve 18 ay olarak belirlenirken, bu tutar ve vade üzerindeki kredi taleplerinde, maksimum 48 bin TL ve 48 ay olmak üzere, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,84, Maxxi Korumasız yüzde 0,89 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca, ticari amaçlı kullanım için hafif ticari araç satın alan vergi levhası sahiplerine, araç fatura bedelinin yüzde 100'üne kredi imkanı bulunuyor. 

Haziran ayı finansman kampanyalarından yararlanmadan yapılan perakende binek otomobil satın alımlarında, Megane Sport Tourer ve Scenic modellerinde 2 bin, Symbol benzinli motorlar ve Megane HB'lerde bin 500, Symbol dizel motorlar, Captur, Clio HB ve Clio Sport Tourer'larda bin 250 TL nakit alım indirimi uygulanıyor. 

Fluence için 40 bin TL kredi tutarı ve 24 aya kadar vade taleplerine sıfır faiz fırsatı sağlayan Renault, belirtilen tutar ve vade seçeneğini aşan kredi taleplerinde ise 48 bin TL kredi tutarı ve 48 ay vadeye kadar, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,54, Maxxi Korumasız yüzde 0,59 faiz oranı getiriyor. 

Renault, tüm faiz fırsatlarına ek olarak, binek ruhsatlı mevcut aracını takasa verip yeni bir Fluence almak isteyen müşterilerine ise indirimlere ilave olarak 3 bin TL takas indirimi sunuyor. 

Mevduat faizinde düşüş sona erdi: En fazla getiri sağlayan banka belli oldu