Yenilenen Fiat Scudo ve Ulysse modelleri satışa sunuldu

Scudo Combimix, önde 3 ve arkada da 3 koltuk olmak üzere 6 kişilik taşıma kapasitesi sunuyor. Üstün manevra kabiliyeti ve konforlu sürüş pozisyonu ile otomobil rahatlığı ve pratikliği sağlayan Scudo Combimix’te çift sürgülü kapı standart olarak yer alıyor.    

5,31 metre uzunluğa, 1,94 metre yüksekliğe ve 1,92 m'lik genişliğe sahip olan Scudo Van ise 12,4 m'lik dönüş çapı ile şehir içinde dar alanlarda da kolay bir kullanım sunarak segmentindeki en iddialı araçlardan biri olarak öne çıkıyor. Yeni Scudo'nun sürgülü yan kapısı 935 mm'lik genişliği ile 1 Euro paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan tanırken ayrıca toplam 3 Euro paletin rahatlıkla yüklenebileceği alan ve 1.3 tona kadar taşıma kapasitesi sunuyor.

Fiat Scudo, her neslinde olduğu gibi pratikliğiyle ticari araç kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Scudo'da ön konsolda yer alan açık ve kapalı saklama alanlarının yanı sıra yolcu koltuğunun alt kısmında da geniş bir alan yer alıyor. Ayrıca Scudo’yu daha kullanışlı hale getiren Plus Paket tercih edildiğinde, sınıfının en iyi modülerlik çözümünü sunan “Magic Cargo" (modüler kargo) özellikli ikili koltuk ve koltuk altı saklama alanları yer alıyor. Uzunluk ve ek hacim sağlaması itibari ile sınıfındaki en akıllı modülerlik çözümü olan Magic Cargo (Modüler Kargo), ara bölmenin sağ alt tarafındaki kapak sayesinde 4 m'ye kadar uzun yüklerin ön kabine uzatılmasını sağlıyor ve bu alan ek 0.5 metreküp hacim sağlayabiliyor. Böylelikle Magic Cargo toplam 6.6 metreküplük hacim sunuyor. Magic Cargo'da tüm bu fonksiyonel çözümlere ek olarak masaya dönüştürülebilen koltuk sırtlığı da aracı adeta bir ofise dönüştürüyor.

Türkiye'nin en iyi 20 üniversitesi hangileri? Fiat Scudo ve Ulysse modelleri satışa sunuldu