Yeni Peugeot e-208 Avrupa’nın en çok satan elektriklisi oldu: İşte teknik özellikleri!

Tüm yeni 208 versiyonlarında geniş 10 inçlik merkezi dokunmatik ekran: Daha önce ilk iki donanım seviyesinde 7 inçlik ekran sunulurken artık tüm yeni 208 versiyonlarında merkezi 10 inçlik dokunmatik ekrana yer veriliyor. Arayüz, yeni nesil PEUGEOT i-Connect ve PEUGEOT i-Connect Advanced bilgi-eğlence sistemlerini kontrol etmeyi kolaylaştırıyor. Yeni 208 ALLURE ve GT versiyonlarında merkezi ekran HD teknolojisine sahip. Tüm versiyonlarda buton işlevlerine hızlı erişim için piyano kısayol tuşları, merkezi ekranın altında yer alıyor. 

Kompakt direksiyon: PEUGEOT i-Cockpit®’in en önemli unsurlarından olan kompakt direksiyon simidi, sağladığı çeviklik ve hassasiyetle sürüş keyfini destekliyor. Yeni 208’in kompakt direksiyon simidinin ortasında yeni PEUGEOT logosu ve donanıma bağlı olarak alt kenarında yeni GT logosu yer alıyor. Optimum ergonomi için, multimedya sistemi (ses, telefon) kumandalarının dışında ses kontrolünü de barındırıyor.

Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar