Yeni Peugeot e-208 Avrupa’nın en çok satan elektriklisi oldu: İşte teknik özellikleri!

Yeni zarif kumaşlar: Yeni 208’in iç mekanı, Adamite Yeşil dikişli (GT versiyonunda opsiyon) yeni siyah Alcantara döşeme ve diğer seçeneklerle zengin bir çeşitlilik sunuyor. GT versiyonu, zarif Adamite Yeşil dikişlere sahip ön konsol kaplaması ve kol dayama alanı ile detaya gösterilen özeni yansıtıyor. 

Dijital gösterge paneli için yeni bir tasarım: Göstergeler sürücünün görüş hizasında yer alıyor. Ayrıca ALLURE ve GT versiyonlarında bir dijital ekran da devreye giriyor. 10 inçlik dijital ekran yeni bir tasarıma sahip. Ayrıca GT versiyonunda standart olarak bir 3D ekran da devreye giriyor. Sürücüler, tercihleri doğrultusunda ekranın rengini, bilgilerin düzenini ve sunumunu kişiselleştirilebiliyor. ACTIVE versiyonu 3,5 inç renkli ekran ve analog gösterge paneli ile yollara çıkıyor.

Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar