Yeni Peugeot e-208 Avrupa’nın en çok satan elektriklisi oldu: İşte teknik özellikleri!

Yeni jant tasarımları: Yeni jantlar, PEUGEOT’nun yeni tasarımının ana unsurlarından biri olarak öne çıkıyor. 408’de sunulan çarpıcı jant tasarımlarıyla başlayan yaklaşım, markanın yeni modellerine de yayılıyor. Yeni E-208, tamamı yeni 16 inç (NOMA elmas kesim iki renkli) veya 17 inç (YANAKA elmas kesim iki renkli ve keskin uçlar) olmak üzere farklı alaşım jant tasarımlarıyla yollara çıkıyor. Tüm alaşım jantlar, bijon somunlarını gizleyen PEUGEOT logosu ile damgalanan 4 kollu bir merkeze sahip. 

Yeni PEUGEOT marka imza kodları: Yeni 208’deki ön, yan ve arka isim logoları, yeni yazı karakterine ve yeni Bazalt Gri rengine sahip. Arkada, PEUGEOT logosu, bagaj kapağının tüm genişliği boyunca tek başına duruyor. E-208 ise Mavi ve Beyaz olmak üzere iki tonlu bir “E” logosuna sahip.

En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar