Otomobilde Mayıs kampanyası: Marka marka, model model sıfır faizli kredi imkânı, indirim fırsatları!

TOYOTA

Mayıs ayında servis kampanyası açıklayan Toyota, tüm modellerde fren balataları, amortisörler, silecekler ve debriyaj setlerinde yüzde 25 indirim uyguluyor.

Bununla birlikte 3 yaş ve üzerinde modellerde Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 indirimli olarak sunulurken, bakım işçiliğinde de yüzde 15 indirim gerçekleştiriliyor.

Yetkili servislerde Toyota’sının periyodik bakımını gerçekleştiren kullanıcılar, Toyota Garanti ON programından da yararlanabiliyorlar.

Toyota’sının periyodik bakımını yaptıranlar, 10 yaş/160.000 km'ye kadar olan ve gerekli şartları sağlayan araçları için ücretsiz 1 yıl/15.000 km ya da 1 yıl/10.000 km garanti sistemine dahil olabiliyor.

Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar