Otomobilde Mayıs kampanyası: Marka marka, model model sıfır faizli kredi imkânı, indirim fırsatları!

SUZUKI

Japon üretici Suzuki, mayıs ayı kampanyası kapsamında, tüm modellerinde 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı sunuyor.

Swift Hibrit'te avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için ise sınırlı sayıdaki 2023 modellerde peşin alımlarda geçerli tavsiye edilen başlangıç fiyatı 998 bin TL olarak belirlendi.

S-Cross Hibrit ve Vitara Hibrit'i satın almak isteyen kullanıcılar, mayıs ayı boyunca 200 bin TL için 12 ay vadeli, yüzde 1,99 faizli kredi ve 70 bin TL'lik takas desteğinden aynı anda faydalanabilecek.

Jimny modelinde de 200 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi, 70 bin TL takas desteği ile birlikte sunuluyor.

S-Cross ve Jimny müşterileri 170 bin TL'ye, Vitara müşterileri ise 150 bin TL'ye varan takas desteğinden faydalanabiliyor. 2024 model Vitara sahibi olmak isteyen ve kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılar için aracın başlangıç fiyatı 1 milyon 398 bin TL olarak belirlendi.

Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar