Ford'un ikonik Amerikalıları, Türkiye'ye geldi: F-150 XLT modelinin satış fiyatı ne kadar?

İç donanımda konforu ön plana çıkaran Ford F-150 Supercab XLT’nin 10 yönlü otomatik ayarlı sürücü koltuğu ve 8 yönlü otomatik ayarlı yolcu koltuğu, ısıtmalı ön koltukları, çift bölgeli otomatik kliması maksimum yol deneyimi sunuyor. Deri direksiyon, aracın iç mekânına şıklık katıyor. 12 inç ekranla desteklenen Ford’un en yeni nesil SYNC 4 bilgi-eğlence sistemi ve 8 inçlik yol bilgisayarı ihtiyaç duyulan tüm bilgilere ve özelliklere erişim sunuyor. Akıllı telefonlarla entegre olan sistem; Apple Car Play ve Android Auto ile ana uygulamalara kablosuz erişim imkânı sağlıyor.

F150 Supercab XLT,  Premium  Ford araçların sergilendiği Ford Store bayilerinde 5.400.000 TL tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla satışa sunuluyor. Detaylar için ford.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

En yüksek faiz getirisi sağlayan bankalar... Ford'un ikonik Amerikalıları, Türkiye'ye geldi 11 EKİM 2024 CUMA YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? BEDAŞ duyurdu: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileri?