Ford'un ikonik Amerikalıları, Türkiye'ye geldi: F-150 XLT modelinin satış fiyatı ne kadar?

Sürüş deneyimini sınırların ötesine taşıyan Ford’un büyük merakla beklenen Amerika’daki sıradışı araçlarından F-150 Supercab XLT, Türkiye’de. Güç, dayanıklılık ve ileri teknolojiyi bir arada sunan F-150 Supercab XLT Ford Store bayilerinde 5.400.000 TL tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla satışa sunuldu.

Türkiye’de satışa sunulan Ford F-150 Supercab XLT, “Built Ford Tough” sloganının en somut araçlarından. Her türlü arazi koşulunda dayanıklılık, güvenilirlik ve güç sunarken benzersiz performansını tamamlayan teknolojileriyle ihtiyaç duyulan tüm yeteneği sağlıyor.

Gelişmiş 4x4 sistemi ve 10 ileri otomatik şanzımanıyla öne çıkan pikap, 2.7L EcoBoost V6 motoruyla 330 PS güç ve 542 Nm tork sunan etkileyici bir performansa sahip. Ford F-150 Supercab XLT, 0-100 km/h hıza sadece 6.2 saniyede çıkabiliyor.

Ford F-150 Supercab XLT, güçlü yol tutuşunu Çapraz Trafik Uyarılı Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Hız Kontrolü, Otomatik Yanan Farlar/Uzun Farlar, Arka Park Sensörleri, Geri Görüş Kamerası     ve Yokuş Kalkış Desteği gibi ileri sürücü destek özellikleriyle destekliyor. Elektrikli, katlanabilen ve sinyalli yan aynalar sürüş güvenliğini artıran bir unsur olarak öne çıkıyor. Pikabın anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği ise hem pratik hem de konforlu.

Milyarderlerin servet yarışı: En zenginler yeniden sıralandı! İşte Türkiye'nin en zengin 28 kişisi En yüksek faiz getirisi sağlayan bankalar... Ford'un ikonik Amerikalıları, Türkiye'ye geldi BEDAŞ duyurdu: İstanbul'da bugün elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileri? 11 EKİM 2024 CUMA YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var?