Ford Capri 40 yıl sonra elektrikli olarak geri dönüyor

İşlevsel detaylar, gelişmiş sürücü destek özellikleri

Elektrikli araçlar dünyasına yeni bir tarz getirecek Ford’un yeni crossover’ı Capri, standart ve premium olmak üzere iki farklı seri seçeneğiyle ve renk alternatifleriyle satışa sunuluyor.

Capri’nin standart paketi 19 inç alaşım jantlar, 17 litrelik merkezi dev konsol saklama alanı, sesli komutla ayarlanabilir 14,6 inç SYNC Move 1 orta ekran ve güvenli My Private Locker (Özel Kasa), masaj fonksiyonlu sürücü koltuğu, ısıtmalı direksiyon simidi ve ön koltuklar, otomatik kararan dikiz aynası, bağlantılı navigasyon, kablosuz akıllı telefon entegrasyonu gibi çarpıcı detaylar içeriyor. 

Capri’nin Premium paketinde standart pakete ek olarak 20 inç alaşım jantlar, ortam aydınlatması, B&O ses sistemi ve eller serbest bagaj açma gibi konfor özellikleri yer alıyor. Ford Capri’nin standart sürücü destek sistemleri arasında sunulan çıkış serbest uyarısı, Dur-Kalk özellikli IACC ve geri görüş kamerası gibi özelliklere ek olarak Premium pakette göz kamaştırmayan uzun huzmeli dinamik Matrix LED far donanımına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. 

Türkiye'nin en iyi 20 üniversitesi hangileri? Fiat Scudo ve Ulysse modelleri satışa sunuldu