Chery ARRIZO 8 PHEV, 1400 km'nin üzerinde menzil vadediyor

Üstün güvenlik, ferah iç mekan ve gösterişli dış siluet!

ARRIZO 8 PHEV, araç güvenlik derecelendirme sistemine göre A+ sınıfı gövde yapısı ve 2790 mm’lik sınıfında lider aks mesafesi ile oldukça ferah bir iç mekan ve gösterişli bir dış siluet sunuyor. Modelin 18 inçlik jantları, lüks ve sofistike özelliklerini vurgulayarak görsel etkiyi daha da güçlendiriyor. ARRIZO 8’in omuz çizgisi altın orana sadık kalarak doğal güzelliği vurgularken, yanlardaki dinamik karakter çizgileri çöl manzaralarında rüzgarın hızlı hareketini çağrıştırıyor. Özel ışık imzasıyla vurgulanan arka tasarım ise aracın estetiğine dinamizm ve fütürizm duygusu katıyor. Bununla birlikte modelin aydınlatma ve karmaşık çok kollu jant tasarımları, lüks ve dinamik cazibesini artırıyor.

ARRIZO 8 PHEV, sofistike tasarımını dikkat çekici bir şekilde gözler önüne seriyor. Kendine özgü dış tasarımıyla bu otomobil, ailenin zarif estetiğini dinamizm ile kusursuz bir şekilde bütünleştirerek dikkat çeken benzersiz bir tarz ortaya koyuyor. Gerek iç, gerekse de dış tasarımda her bir ayrıntısı büyük bir özenle şekillendirilen ARRIZO 8 PHEV, üst sınıf araçlara özel lüks yansıtan, kusursuz, rafine ve yenilikçi tarzıyla büyük beğeni topluyor.

6 EKİM 2024 PAZAR YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? Torlukçuların zorlu mesaisi başladı! Alın teriyle gelen kazanç: 1 milyon 210 bin lira!