2024 Renault Rafale tanıtıldı: Türkiye'ye ne zaman gelecek?

İsmini 1934 yılındaki bir yarış uçağından alan Renault Rafale; markanın diğer yeni modellerinden esintiler taşıyan fakat üzerine kendi karakterini de ekleyen etkileyici bir coupe-SUV modeli. Renault, 300 beygirlik “yüksek performanslı E-Tech 4×4” plug-in hibrit modeliyle ürün yelpazesini genişletecek. Yeni model Rafale, 2024 yılında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Renault, Renaulution stratejik planındaki ana hedeflerden biri olan C segmentindeki performansını daha da güçlendirme hedefini, Yeni Renault Rafale modeliyle D segmentine de taşıyor. Yeni Renault Rafale E-Tech hibrit sistemini ve CMF-CD platformunu kullanarak, Renault’nun ürün gamının en üst noktasında konumlanıyor. 

En ucuz otomatik vitesli sedan araçlar belli oldu Kilosu 70 TL'den gidiyor! İşçinin eline 1000 TL geçiyor Bir öğrenci evi ne kadara döşenir? Maliyet ikinci el eşyayla bile cep yakıyor Alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü vergisiz cep telefonları belli oldu Haftanın en çok kazandıranları belli oldu Garfield Tarçın'ı görmeye şehir dışından geliyorlar