Müzik Festivali'nde bu konserleri kaçırmayın!

Bunlar da var

- 44. İstanbul Müzik Festivali, Almanya Sefareti Tarabya Yazlık Rezidansı’nın  koruluğu, Fransız Sarayı Bahçesi ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde  müzikseverleri farklı konserlerde ağırlayacak. 

- Etkinliğin bu yılki yerleşik konuk orkestrası Varşova Filarmoni Orkestrası, 17 ve  18  Haziran’da konuğumuz.İlk konserde Herbert Schuch, Polonyalı besteci  Weinberg’in “4. Senfonisi”nin de Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek. İkincisinde  sahnede bir yıldız  var: Gautier Capuçon.

- Piyanist Maria João Pires ve çellist Antonio Meneses “Yıldızlar Buluşması”nın  konukları.

- 44 yıl önce, ilk İstanbul Festivali'ne konuk olan, 20. yüzyılın en büyük  sanatçılarından kemancı Yehudi Menuhin'in 100. yaşı genç müzisyenlerin vereceği bir  konserle 9 Haziran'da kutlanıyor.

- Bu konser de tangoseverlere: Isabelle van Keulen Topluluğu ve Tango Nueva, 16 Haziran'da Astor Piazzolla yorumluyor.

- Müzik Festivali, Tekfen Filarmoni Orkestrası ile birlikte klasik müziği ayışığı  altında açıkhavaya taşıdığı yeni bir seri başlatıyor. Dolunayın aydınlattığı bir gecede Boğaziçi Üniversitesi’nin yeşillikleri içinde gerçekleşecek “Dolunaya Şarkılar”  başlıklı konserin solistleri soprano Teona Dvali ve tenor Andrej Dunaev. Tarih 19  Haziran.

- Barok nerede diye soranlar: Venedik Barok Orkestrası ve Patricia Petibon (üstte), 20 Haziran'da İstanbul'da.

​Fotoğraf: Bernard Martinez​

Türkiye'de de revaçta! En çok satan SUV modelleri belli oldu Meclis yoğun döneme başlayacak: Emekli, memur, esnaf ve işçiyi ilgilendiriyor Tarih işaret edildi: Otomobil fiyatlarına zam geliyor Dünyanın en zengin 5 ailesi: İşte servetleri...