Türkiye'de kapatılan Instagram'a nasıl giriş yapılır? VPN nasıl yüklenir? İşte adım adım erişim...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sabah saatlerinde aldığı son dakika kararıyla popüler sosyal medya platformu Instagram'a erişim sağlanamıyor. Instagram'ın Türkiye'de kapatılması sonrası "Instagram neden kapatıldı, "Instagram ne zaman düzelecek" sorularıyla birlikte uygulamaya giriş için alternatif yöntemler araştırılıyor. Onlardan birisi de VPN kullanımı... Instagramın ne zaman kullanıma açılacağına ilişkin henüz bir açıklama yok. Peki, VPN'le Instagram'a nasıl erişilir? VPN nasıl kullanılır? VPN nedir?

Türkiye, Instagram'a getirilen erişim engellemesini konuşuyor. Sabahın erken saatlerinde Instagram kullanıcıları, uygulamaya giriş sorunuyla karşılaştı. Instagramın mesajlaşma bölümü hariç uygulmaya kullanılamıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram için erişim engeli kararı alındı. Kararın gerekçesi ise katalog suçları olarak belirtildi. Şimdi ise Instagram'a erişmek isteyen kullancılar hem Instagramın ne zaman düzeleceğini hem de uygulama erişim sağlamanın yollarını araştırıyor. Peki, Instagram'a nasıl erişilir, VPN nasıl kullanılır, VPN nasıl yüklenir? İşte Instagrama erişim engeliyle ilgili bilinmesi gerekenler...

İşte marka ve modelleri ile temmuz ayının en çok satan otomobilleri! Yusuf Dikeç Türkiye'ye döndü, ayağının tozuyla hedefi çizdi Türkiye'de kapatılan Instagram'a nasıl giriş yapılır?