Türkiye Tek Yürek: Ortak canlı yayında rekor bağış

Yayına telefonla bağlanan Beyazıt Öztürk, yaşanan afet dolayısıyla baş sağlığı dileğinde bulunarak, ailesi adına bağış yaptı.

Hülya Avşar'ı telefonla arayan sanatçı İbrahim Tatlıses de çocukları adına bağışta bulundu.

Volkan Demirel'in formasını yayına getiren Ercan Saatçi, şunları kaydetti:

"Volkan benim kardeşim gibi. Aynı zamanda sportmenliğini de sevdiğim birisi. Çok özel bir maçtan sonra bana hediye etmişti. Evimin duvarında asılıydı. Bu acı kayıpları yaşadığımız dönemde Volkan'ın katkısının da manevi olarak özellikle çok büyük olduğunu biliyorum. Dolayısıyla belki bu formayı almak isteyen olur. Bunu almak isteyen kişinin verdiği ne olursa olsun katkı sağlar diye düşündüm. Tabii çıplak elleriyle soğukta canlarını enkazdan çıkarmaya çalışan depremzedelerin yanında bizim burada telefon başında yaptığımızın esamesi okunmaz belki ama bir dirhem katkıda bulunursak, ne mutlu bize."

Oyuncu Tolgahan Sayışman da afet bölgesinde birçok yardım faaliyeti yaptığını belirterek, "Mutluluğun Adresi Derneğiyle beraber bölgede 300 gönüllü arkadaşımla 7/24 elimizden geleni yapmaya çalıştık. AFAD'la koordineli biçimde, şu ana kadar bölgeye 25 erzak ve su tırı ulaşmasına vesile olduk. Yine 3 bin kişilik bir çadır kentin kurulmasına, Antalyalı İş Adamları Derneği ile konteynır şehri inşa etme projesinde bazı şeylere vesile olduk. Antalya'da 40'ın üzerinde otel sponsoru bulduk depremzedelerimiz için ve şu anda alanda özellikle çocuklara yönelik çalışmalar devam ediyor." dedi.

Ahbap Derneğinin kurucusu sanatçı Haluk Levent'in, 500 bin lira bağış ile kampanyaya katıldığı belirtildi.

İşte ilçe ilçe İstanbul'da ortalama konut fiyatları! 5 EKİM 2024 CUMARTESİ YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var?