SON DAKİKA Narin Güran olayında yeni detaylar: Narin'in kaybolmadan önceki son sözleri ortaya çıktı

NARİN GÜRAN BULUNDU MU? Diyarbakırda kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları 17'nci gününde. Narin Güran, iki haftayı geçen yoğun arama çalışmalarına rağmen henüz bulunamadı. Kayıp Narin Güran olayında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Narin Güran'ı o gün en son gören arkadaşı pedagoglar eşliğinde dinlendi. Arkadaşı M., Narin'in son sözlerini aktardı. M., “Oyun oynayalım” dediğini, Narin’in de “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek gittiğini belirtti. Narin en son 18.47’de görülmüştü. Amca ise bundan 12 dakika sonra arabasıyla kameralara takılmıştı. İşte Narin Güran olayında gelişmeler

Kayıp Narin Güran'ı arama çalışmaları 17 gündür sürüyor, 8 yaşındaki Narin'den henüz haber alınamadı. "Narin Güran'a ne oldu, Narin Güran bulundu mu" soruları sorulmaya devam ederken yeni detaylar ortaya çıktı. Narin Güran'ın kaybolduğu güne ve amcasının tutuklamasına ilişkin yeni ayrıntılara ulaşıldı.

Türkiye'de pasaport ücretleri uçtu 5 EYLÜL 2024 PERŞEMBE TV YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var? Narin'in kaybolmadan önceki son sözleri ortaya çıktı KYK 2024 YEDEK BAŞVURU TARİHİ: Yedek başvurular ne zaman, yeniden başvuru yapılacak mı? A101 5 EYLÜL 2024 PERŞEMBE ALDIN ALDIN AKTÜEL İNDİRİMLERİ: 'Kaçırılmayacak Fırsatlar' 6 EYLÜL 2024 CUMA TV YAYIN AKIŞI: Bu akşam hangi diziler var?