Narin Güran'ın tutuklanan amcasının ifadesi ortaya çıktı: Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması

Amcanın telefonu neden kapalıydı?

 Narin Güran'ın kaybolmasından, kızının araması üzerine haberdar olduğunu belirten S. G., olay öncesinde küçük kızı görmediğini öne sürdü. Aramalara katıldığını ifade eden G., telefonunun Narin Güran'ın kaybolmasından önce neden kapalı olduğuna ilişkin soru üzerine "Tarlaların yanında olduğum süreçte telefonum çekmiyordu" iddiasında bulundu.

S. G., telefonundaki whatsapp mesajları ve görüşmelerini neden sildiği soruna ise "Kardeşim Arif'in mermileri yakalandığında arayıp 'tanıdık yok mu' diye sordum. Bu sebeple o tarihte tüm whatsapp kayıtlarını sildim" karşılığını verdi.

Telefonunun ses kayıt özelliği olduğunu belirten amca G., telefonundaki ses kayıtlarını 23 Ağustos'ta silmesine ilişkin ise "Çarıklı'ya baskın olduğu akşam kendisinin bu kayıtları sildiğini" ifade etti. Telefonunda kayıtlı Tiktok ve Facebook hesaplarının bulunduğunu anlatan G., burada satılan araçları, tarımla ilgili aletleri beğendiğini, bazen de yetişkinlere özel içerikleri izlediğini anlattı.

Narin Güran'ın amcasının ifadesi ortaya çıktı Ağustos rakamları belli oldu! İşte en çok satan markalar... 3 büyükşehirdeki okul servis ücretleri açıklandı Ev sahibi-kiracı araştırmasında çarpıcı sonuçlar!