Narin Güran'ın tutuklanan amcasının ifadesi ortaya çıktı: Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması

NARİN GÜRAN'A NE OLDU, NARİN GÜRAN BULUNDU MU? Türkiye, 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek habere kilitlendi. Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın amcası ve aynı zamanda muhtar S.G., tutuklandı. Şüpheli amcanın 2 Eylül'de Jandarma'ya verdiği ifadesinin detayları ortaya çıktı. S.G., aracındaki DNA örneklerinin, Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleşmesine yanıt verdi. Şüpheli amca, arabanın kapılarını evinin önündeyken bazen açık bıraktığını öne sürdü. S.G., Narin Güran'ın babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddiasını reddetti.

Kamuoyu, 21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan ve o günden beri haber alınmayan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek haberi bekliyor. Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Kayıp Narin Güran olayında dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Şimdiye kadar kayıp Narin Güran'a ait yeni bir ize rastlanmadı.

Narin Güran'ın amcasının ifadesi ortaya çıktı Ağustos rakamları belli oldu! İşte en çok satan markalar... 3 büyükşehirdeki okul servis ücretleri açıklandı Ev sahibi-kiracı araştırmasında çarpıcı sonuçlar!