NARİN GÜRAN OLAYI NEDİR? Narin Güran bulundu mu? 130 kişinin ifadesi alındı, özel cihazlarla arama

Kan izleri Narin Güran'a mı ait?

Arama tarama faaliyetlerinde Narin'in yaşadığı evin yaklaşık 30 metre yakınındaki alanda yer alan kayalıklarda kurumuş kan izlerine rastlandı. 

Valilikten yapılan açıklamada, bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında, kayıp olarak aranan Narin Güran'ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığının görüldüğü bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir."

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi