NARİN GÜRAN OLAYI NEDİR? Narin Güran bulundu mu? 130 kişinin ifadesi alındı, özel cihazlarla arama

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, saman yığını üzerindeki brandayı kaldırarak yer altı görüntüleme cihazıyla tarama yaptı. Bugüne kadar 130 kişinin ifadesine başvuruldu, 11 bin dönümden fazla alan tarandı. Valilikten yapılan açıklamada, kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin Narin'e ait olmadığı belirtildi. Türkiye'yi sarsan Narin Güran olayında son gelişmeler takip ediliyor. Peki, Narin Güran olayı nedir? Narin Güran bulundu mu? Narin Güran kimdir? Kan izleri Narin Güran'a mı ait?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan haber alınamıyor, arama-kurtarma çalışmaları ise sürüyor. Narin'i bulmak için AFAD bünyesindeki dalgıçlar sulama kanalında arama çalışması yürüttü.

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi