Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için uyarı: Gök gürültülü sağanak geliyor (30 Ağustos 2024)

Yurdun bazı kesimlerinde gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek. Meteoroloji, İstanbul ile Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusunda yerel kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların ayrıca, İskenderun Körfezi, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 30 Ağustos hava durumu...

Başta İstanbul olmak üzere yurdun bazı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 30 Ağustos'a ilişkin hava durumu tahmininde İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ için sarı kodlu alarm verdi. 

A101 Kataloğu geldi: iPhone 15 Pro'da dikkat çeken indirim Galata Kulesi FPV dronla görüntülendi Merkez'in kararı bankaları etkiledi mi? İşte mevduat faizlerinde son durum Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için uyarı: Gök gürültülü sağanak geliyor 1 milyon TL'nin altında elektrikli model var mı?