KPSS SONUÇ SORGULAMA: KPSS P1-P2-P3 puan türü nedir? KPSS puan türlerine göre alım yapan kurumlar

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarına ilişkin sonuçlar son dakika olarak duyuruldu. KPSS sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle ÖSYM'nin sonuç sayfasından sorgulanabiliyor. KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla puan türleri de merak ediliyor. "KPSS P1, P2, P3 puan türü nedir? KPSS P1, P2, P3 puan türüyle hangi kurumlar alım yapıyor" sorularının yanıtı araştırılıyor. İşte KPSS puan türlerinin anlamları ve KPSS 2024 sonuç sorgulama sayfası...

ÖSYM'den günlerdir beklenen KPSS sonuçları için son dakika duyurusu geldi. Adayların, "KPSS sonuçları açıklandı mı, KPSS sonuçları nasıl sorgulanır" soruları yanıt buldu. 14 Temmuz'da uygulanan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ile 20 ve 21 Temmuz'da gerçekleştirilen 2024-KPSS Alan Bilgisi ve 4 Ağustos'ta düzenlenen 2024-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavlarının sonuçları açıklandı.

En yüksek faizi veren banka belli oldu! İşte 500 bin TL'nin getirisi... Rekor seviyede! İslam Memiş'ten dikkat çeken 'dolar tüyosu' KPSS P1-P2-P3 puan türü nedir?