İstanbul konsere doyacak!

Stevie Wonder: İlk kez geliyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın, 40. yaşında İstanbul’da ağırlayacağı isimlere bir dev daha ekleniyor!


Müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, popüler müziğin büyük ismi Stevie Wonder, caza desteğinin 15. yılını kutlayan Garanti Bankası’nın "Garanti Caz Yeşili" etkinlikleri kapsamında, İstanbul’daki ilk konserini verecek.



Adını müzik tarihine parlak harflerle yazdıran dünyaca ünlü Amerikalı besteci, şarkıcı, virtüöz ve yapımcı Stevie Wonder, kariyerine bir "harika çocuk" olarak başladı. 1963 yılında, 13 yaşındayken yayımladığı Recorded Live: The 12 Year Old Genius albümündeki "Fingertips, Part 2" şarkısıyla, listelerde bir numaraya yerleşen en genç sanatçı oldu. 1976'da yayımlanan Songs in the Key of Life albümü Billboard listelerine bir numaradan girdi ve 14 hafta boyunca yerini korudu. 1980 tarihli Hotter than July albümünde yer alan "Happy Birthday" adlı şarkısı Martin Luther King'in doğum gününün ulusal tatil ilan edilmesinde önemli bir rol oynadı.


1 milyon TL’nin net getirisi ne kadar oldu? Bankaların emekli promosyonlarında son durum: Tutarlar artırıldı… EURO 2024'te; Hedef yarı final, rakip Hollanda! Almanya kırmızı-beyaza büründü