İstanbul için uyarılar art arda geldi! Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: Sağanak yağış ne kadar sürecek?

İstanbul'da yağışlı hava ne kadar sürecek? Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yağışların İstanbul'un Anadolu Yakası'nda; kuzey ilçelerinde ve Boğaz'da etkili olduğunu söyledi. Şen, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

Sabah 5 buçuk gibi kuzey ilçelerde yağış başladı. Ara verdi, yarım saat sonra tekrar başlayacak. Bugün öğlene kadar İstanbul'un boğaz çevresi, kuzey ilçeleri ve daha çok Anadolu yakasında gök gürültülü sağanak devam edecek. Ufak çaplı dolu ihtimali var. Avrupa yakasında yağış yok. Öğleden sonra kesilecek. 31-32 derece sıcaklık. Aşırı sıcaklar yerini normal sıcaklığa bıraktı. Bu hafta yağışlı geçecek. Pazar gününe kadar yağış var, perşembe azalacak. Yarın Avrupa yakasında fazla yağış var. Bu hafta yağışlı geçecek. İzmir bugün öğleden sonra yağışlı, Ankara öğleden sonra yağışlı.

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti