İstanbul için uyarılar art arda geldi! Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: Sağanak yağış ne kadar sürecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AKOM ve AFAD'ın İstanbul için verdiği alarmın ardından gök gürültülü sağanak yağış başladı. İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış Avrupa yakasında aralıklarla etkili olmaya devam ediyor. Boğaz çevresi olmak üzere yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış, öğle saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Meteoroloji'nin 5 günlük tahminine göre, İstanbul'da yağışlar 5 gün boyunca devam edecek. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı. Öğle saatlerine kadar kentin kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresi başta olmak üzere yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi