İSKİ 27 Ağustos baraj doluluk oranlarını paylaştı: İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranı...

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte barajlardaki doluluk oranları merak ediliyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 27 Ağustos'a ilişkin İstanbul'daki baraj doluluk oranlarını açıkladı. İstanbul'da yaz aylarındaki az yağışla kritik seviyelere gerileyen barajların doluluk oranı yüzde 47.94 oldu. Peki, İstanbul barajları yüzde kaç dolu? İstanbul'daki barajların doluluk oranında son durum ne?

İstanbul baraj doluluk oranları 27 Ağustos 2024 itibarıyla sorgulanıyor. İstanbul'da artan sıcaklıklar ve su tüketiminin artmasıyla barajlarda kritik seviyeler görüldü. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, barajlardaki su doluluk oranı yüzde 50'nin altına indi. Peki, İstanbul'daki barajlardaki son durum ne?

Yeşil pasaport uygulaması genişletilecek mi? Bakan Bolat’tan 'son dakika' açıklaması İstanbul'da servis ücretleri cep yakıyor! Veliler çareyi 'korsan'da ya da 'komşu'da buluyor Ahmet Mümtaz Taylan'a dolandırıcı şoku! Narin Güran bulundu mu? Görüntüleme cihazları getirildi İstanbul için uyarılar art arda geldi: Sağanak ne kadar sürecek? Tarifsiz acı! Aynı gün hem annesini hem ablasını kaybetti