Dünyanın en zengin şehirleri belli oldu: İşte sıralama...

Dünyanın en pahalı şehirleri

Ortalama servetin 20 milyon doları aştığı süper zenginler için tartışmasız dünyanın en güvenli limanı olan Monako, aynı zamanda kişi başına düşen servet bazında dünyanın en üst sıradaki şehri olarak öne çıkıyor. Akdeniz prensliğinin sakinlerinin yüzde 40'ından fazlası milyoner ve bu tablo dünyadaki herhangi bir şehrin en yüksek oranı olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda metrekare başına 35 bin doları aşan daire fiyatları ile Monako, Dünyanın En Pahalı Şehirleri listesinin başında yer alıyor.

Henley & Partners Türkiye Direktörü Burak Demirel, dünyanın en zengin 10 şehrinden 7'sinin, oturum veya vatandaşlık hakları karşılığında doğrudan yabancı yatırımı aktif olarak teşvik eden yatırım göçü programlarına ev sahipliği yapan ülkelerde olduğunu belirtti. Demirel, "Yatırım yoluyla New York, Singapur, Sidney, Viyana ve Dubai gibi önde gelen uluslararası servet merkezlerinde yaşama, çalışma, eğitim alma ve yatırım yapma hakkını güvence altına almak mümkün. Kendinizi, ailenizi veya işinizi daha elverişli bir şehre taşıyabilmek veya dünya çapında birden fazla farklı şehir arasında seçim yapma seçeneğine sahip olmak, özel müşteriler için uluslararası zenginlik ve miras planlamasının giderek daha önemli bir yönü diyebiliriz" dedi.

Özellik ve konforda SUV'larla yarışıyor! Türkiye'nin en çok satan pikapları belli oldu Icardi’nin 52 milyon liralık süper lüks oyuncağı Afrodisias antik kentinde yeni izler bulundu Mersin'de hasat mesaisi başladı